2 responses to “Havana ladies !

  1. Hej Håkan! Är det bra med dig? Kul att se att du är aktiv med din fotografi. När var du på Cuba senast? Har de klarat sig från pandemin -har inte uppmärksammat något om läget där. Medierna kanske inte bryr sig längre när det inte finns oroligheter och ilskna röster..?

    Än så länge har Siri och jag klarat oss från smittan till priset av att vi inte träffar särskilt många inte ens våra 9 barnbarn släpps in, tyvärr! Det är trist med allt man måste passa sig för. Det blir nog ingen god jul i år, åtminstone inte här hos oss. Hoppas att vaccineringarna kommer igång så snabbt som möjligt!! Var rädd om dig Håkan! Önskar dig en god helg och ett gott, nytt, bättre år! Hälsningar Kjell Virusfritt. http://www.avg.com

    Den fre 18 dec. 2020 kl 18:04 skrev Håkan Rönnblad :

    > hakanronnblad posted: ” ” >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s